Om Vegard og Bell Digital

Navn: Vegard Bell

Alder: Født 1984

Utdanning: Informatikk, revisjon og vernepleie. Selvlært i WordPress, HTML, CSS, SEO og Google Ads.

Interesser: Fjellet, matlaging, alt som er relatert til data.

Firmaet ble etablert i 2017. Først var navnet Bell Design, men etter ca ett år, så byttet jeg til et mer passende navn; Bell Digital. Jeg startet med å lage logoer til bedrifter. Etter hvert som etterspørselen økte, så begynte jeg å sette opp nettsider til små og mellomstore bedrifter. 

vegard bell, bell digital
0 +
Fullførte prosjekter
0 +
År med erfaring
0
Kaffekopper

Jeg kan bistå med nettside, grafisk design, digital markedsføring og søkemotoroptimalisering. Kontakt meg for å ta en prat med meg, så finner vi ut sammen hva du trenger. Jeg har spesialisert meg på WordPress (over 30% av nettet består av WordPress) og synlighet. I dag er det viktigere enn noen gang å bli synlig på nettet.

Kanskje du ønsker å gjøre alt selv?

Det er faktisk helt greit! Men tenk også over at du kanskje heller burde brukt tiden din på det du er god på, så kan du sette bort resten av jobben til noen andre. Det er flere bedrifter som setter opp en nettside selv, men de får sjokk når de ser at den ikke rangerer i søkemotorer (les: Google) og at ingen besøker nettsiden. Dette kan jeg i de fleste tilfeller hjelpe deg med.

Ryddig samarbeid

Jobber du med meg, så vil du oppleve ekstremt god tilgjengelighet og vennlighet. Jeg ønsker at de jeg samarbeider med skal være fornøyde gjennom hele prosessen. Jeg har utarbeidet et system som går knirkefritt, og som gjør at du som kunde kan føle seg trygg på at alt blir som det skal. 

"Fantastisk profesjonell og dyktig designer. Han klarte å forstå akkurat det jeg ønsket å formidle med logoen min og så vekket han den til live. Raske tilbakemeldinger og god service til en pris som selv en bedrift i startfasen tåler. Anbefales på det varmeste."

Christina Solding, "PT - der du er" (personlig trener)
5/5

Klar til å starte et prosjekt?